nl | en

Het team

Van links naar rechts: Govert Trouwborst, Richard Muilwijk & Sander Hogewoning

 

Dr. ir. Sander Hogewoning, directeur/onderzoeker  +31 (0)6 142 715 25

Sander is als tuinderszoon opgegroeid tussen de planten. Hij heeft zich in Wageningen gespecialiseerd in belichting van planten en met veel plezier als onderzoeker aan de universiteit gewerkt. Sander zag dat veel kennisontwikkeling op universiteiten geen weg naar de praktijk vindt. Om de brug tussen wetenschap en praktijk te slaan heeft hij in 2011 Plant Lighting opgericht.

Dr. ir. Govert Trouwborst, onderzoeker +31 (0)6 109 900 94

Govert werkt als kind al in de tuinbouw en is zo geïnteresseerd geraakt in plantenfysiologie. In Wageningen is hij opgeleid tot een zeer deskundig fotosynthese-onderzoeker. Van die kennis wordt door Plant Lighting dankbaar gebruik gemaakt.

Ir. Richard Muilwijk, onderzoeker +31 (0)30 7512069

De samenwerking van Richard en Sander is al tot stand gekomen in Wageningen in 2010 tijdens zijn afstudeeronderzoek (reduceren van strekkingsgroei van Petunia d.m.v. lichtbehandelingen) voor de studie Glastuinbouw.
Als onderzoeker inhoudelijk erg betrokken bij projecten, maar ook verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de experimenten. Een rol waar de ervaring van gewasverzorger goed benut wordt.

Ir. Stefan van den Boogaart, onderzoeker +31 (0)30 7512069

Na een succesvolle stage bij Plant Lighting heeft Stefan zijn studie ‘Plant Sciences’ in Wageningen afgerond. Behalve zijn plantfysiologische achtergrond is Stefan ook ervaren met de praktische kant van de tuinbouw: Eerder heeft hij een studie aan de HAS Den Bosch gedaan. Ook heeft hij jarenlang gewerkt bij een tomatenkwekerij.  Die achtergrond komt uitstekend van pas in zijn functie als onderzoeker.